Webshop

bbmedia s.r.o.

94 301 Štúrovo, Szlovákia

Sv. Štefana 1/B

tELEFON

+36 30 298 4800
+421 907 963 345

E-mail

info@bbmedia.hu

Ajánlat kérése

Teljeskörű IT megoldások

 
Az IoT (Internet of Things) egy, még nem teljesen letisztult meghatározás, ami magába foglalja azokat az okos eszközöket, amelyek más eszközökkel képesek kétirányú kommunikációra. A háztartásokban használt mindennapi eszközöktől a hálózati infrastruktúrán át elég széles skálán mozognak a fogalomhoz tartozó rendszerek. Meghatározó közös pontjuk, hogy életünk minden szegmensében jelen vannak és gyors ütemben válnak annak részévé. Bármennyire is kényelmes megoldást jelentenek ezek eszközök, használatuk nem veszélytelen. Szakembereink folyamatosan lépést tartanak az IoT lehetőségek fejlődésével, hogy ügyfeleink részére hatékony és biztonságos „okos-rendszereket” tudjunk kiépíteni.

A rendszerkarbantartás az informatika nélkülözhetetlen része, egyben az alapja is. Ügyfeleinkkel úgynevezett „service-level agreement” megállapodást kötünk, melynek értelmében szakembereink egy előzetes felmérést követően, meghatározott időn belül elkezdik az esetlegesen fennálló hiba megoldását. Cégünk kiemelkedő gyorsasággal, két órán belül elhárítja az ügymenetet akadályozó problémákat, ha külső tényező nem befolyásolja azt. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően vállaljuk, hogy a teljes leállással érintett karbantartások napja éves szinten maximum 3 napot vegyen igénybe, beleértve az előre tervezett karbantartásokat is, melyek során a klienstől kezdve a hálózaton át a szerverekig mindent átvizsgálunk annak érdekében, hogy minimálisra korlátozhassuk a hibalehetőségek számát és partnerünk minél kevesebb nehézségbe ütközzön a munkafolyamatok során.

Szerverüzemeltetési szolgáltatásunk részeként a telepítések mellett kezeljük a felhasználókat és a hozzájuk tartozó jogosultságokat. Postafiókokat hozunk létre, igény szerint szabályokat alkotunk az informatikai rendszerre partnereink gördülékeny munkavégzése érdekében. A szerverüzemeltetés a technológia fejlődésével több irányt vett az utóbbi években. On premise szerverüzemeltetésünk a helyben telepített megoldásokat tartalmazza, ebben az esetben az ügyfélnél lévő szervert felügyeljük. Cloud szerverüzemeltetésünk lehet privát vagy publikus. Előbbi esetben a saját szerverünket használjuk, amit csak partnerünk érhet el, utóbbinál pedig a felhő alapú tárhelyet béreljük. A cloud szerverüzemeltetés legfőbb előnye, hogy nem merülnek fel a fizikai szerver üzemeltetésének költségei (hűtés, áramfogyasztás, operátor) ezért hatékonyságban felülmúlja az On Premise megoldást.

90 százalékban távoli megoldásokkal dolgozunk, aminek gyakorlati előnye, hogy szakembereink mindenhez hozzáférnek távolról, ez felgyorsítja a munkafolyamatokat és időtakarékosságot jelent ügyfeleinknek is. Az egyre elterjedtebb vPro technológia segítségével már bios szinttől kezelni tudjuk a számítógépeket, a bekapcsolást, a hibák elhárítását, telepítéseket mind helyszíni kiszállás nélkül oldjuk meg.. Munkánkat magas szintű szakmai tudással, etikusan végezzük, a rendelkezésünkre álló információkat pedig minden esetben bizalmasan kezeljük.

Partnereinknek lehetőséget kínálunk arra, hogy szakemberünk helyszínen végezze el a rendszerkarbantartási műveleteket. Munkatársunk minden esetben a hatáskörrel rendelkező IT munkatárssal tartja a kapcsolatot, és előre egyeztetett időpontban végzi el a helyszíni teendőket.